Hittade lite fina bilder....




Det här är lite gamla bilder från Oktober(?) Haha, fina är dom!

Klicka på bilderna för att förstora dem

Lördag..

Idag ska jag på bio kl 21.30, ska se filmen I taket lyser stjärnorna. Filmen verkar vara bra, jag har redan läst boken. När jag gick och mötte Susanna och Louise i centrum förut så berättade de att Lollo (som skulle boka biljetterna) hade råkat boka i Stockholm! Haha, men Vickan lyckades boka om till Norrköping, men en senare bio, iallafall :)

Lite kort om filmen:

Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.

I taket lyser stjärnorna är baserad på Johanna Thydells bok som 2003 belönades med Augustpriset och som sålts i över 100 000 exemplar i Sverige.

Blubb!

Hejhej..

Plugg, plugg, plugg....
Idag har jag varit hemma hos Louise och "pluggat". Det gick liksom inte så bra.. jag satt och  flumma och Lollis ritade massor dumma saker i min bok. Men det är väl bara att sudda ut? NEJ! Hon ritade med bläck. Såklart. Så nu kommer Inga-Stina säkert få en chock om hon kollar i min skrivbok ;) Eftersom jag inte fick så mycket gjort hemma hos Lollo så fick jag plugga när jag kom hem igen. Men innan de var jag ju tvungeeeeeen att prata med Ronja i telefonen över en halvtimme. Och sen var jag tvungeeeen att sen slutet på Top Model, annars skulle jag ju inte få veta vem som åkte ut! Sen när jag hade sett Top Model var jag för trött för att plugga, men jag gjorde mitt bästa.

Ledsen för det tråkiga inlägget, men Lollis tvingade mig...  Är lite flr trött för att skriva något roligare :P

Puss<33

:)

Hallå, hallå!

Idag har jag ritat lite. Det var så länge sen jag gjorde det sen sist! Haha, jag brukar alltid rita ansikten nästan, men idag blev det liksom inte så... :) Tyvärr ser man inte skuggningarna så bra på bilden på min bild, men det duger iallafall. Ska fortsätta rita snart. Ni får se vad då, om jag har lyckats "skapa något" då :P hehe

Penna och sudd fram igen! Blocket redo. Nu ska vi rita igen, JIPPIE! 

Puss

Hanna 






hehe.. hanna då!
Det ser bättre ut IRL... det ser ut som jag har ritat sträck över hela magen?! :S

Tisdag

Nu har jag kommit hem från skolan. Idag har vi varit på Ungdomsmotagningen på förmiddagen. Haha, nästan halva klassen kom försent dit, för dom hittade inte dit först. Vi ringde och skickade sms till emils mobil och jag sa "Men hallå, vart är ni?" Och så berättade han att dom typ var framme eller något sånt, och då hörde vi att vi var i samma hus, men dom var på våningen under.
Men ja, ialllafall, på rasten hade alla i Skarphagsklassen (, även känd som töntklassen ) damp! Dom satt på en bänk i korridoren och sjöng på Ragnar-låten. Ragnar är översexuell, sexuell...  Och resten kan ni säkert :P Plus att alla i den klassen var lite arga på Karin, som nu tydligen frågat rektorn om vi inte kan ha en heldag tillsammans med särskolan och fixat så att hennes klass ska ha en gumnastiklektion tillsammans med sär. Roligt Karin, roligt.....
Den lilla fjäskisen hade tydligen också bakat till lärarna (om jag inte fattade fel), och när hon såg Peter Andersson (no-läraren) i korridoren ropade hon "På fredag blir det kladdkaka!". Haha Karin! Du är roligt du...

Jajaja, nu inte inlägget bli längre..

Puss <333


haha.


 

 



Hej alla måndagsglada.

Visst känns det kul när folk kommer med smarta kommentarer? Det tycker jag iallafall. Ett exempel på en smart kommentar fick jag av Ronja igår (visste är det konstigt att Ronja Alltid kommer med smarta kommerntarer?):
Hanna: Men Ronja, vill du cykla med mig och Emelie till skolan imorgon?"
Ronja: Men så här ser det ju ut när man skejtar ungefär?
Ronja vickar på höfterna håller ut armarna som om hon försöker hålla balansen och låtstas att hon står på en bräda
Hanna: Skidor? Nae, det åker man såhär
Hanna gör rörelser med armarna.
Ronja: Jag sa SKEJTAR faktiskt. Och så här ser det ut när man ramlar!
Ronja gör rörelser som ska föreställa att hon ramlar
Hanna: Jaha! Men hallå... Jag frågade dig om du ville åka med till skolan oss imorgon och du börjar prata om hur det ser ut när man skejtar!
Ronja: Men.. Men jag är ju kissnödig!

ASGRAV


Alltså, jag kommer inte ihåg EXAKT hur vi sa det, men det var ungefär sådär. Kul var det också! Jag frågade om hon ville åka med oss, och hon kommer fram till att hon är kissnödig.....(?!)

Just nu känner jag mig väldigt glad. Allt är bra. Allt är kanon. Allt är perfekt. Skönt! :) En film från youtube fick mig att vika mig dubbelt!
Björn Gustavsson. 
Han lämnar ingen själ oberörd. Vissa tycker att han är överskattad. Vissa älskar honom, andra är kära i honom. Jag dyrkar honom! Haha..... Ne, men jag tycker Björn är rolig. Nu klickade jag upp klippet från youtube igen. Säkert för fjärde, kanske femte, gången i rad nu. Jag tror jag har dålig humor... är det en sjukdom? Går det att bota? Hm, det tror jag faktiskt inte. Men det gör inget - jag har ju roligt iallafall! Haha lyssnar bara på klippet nu, medan jag skriver det här inlägget och just nu sitter jag och skrattar för mig själv..... He, hehe.

Jag vet att jag är jobbig när jag lägger upp klipp hela tiden, men den här filmen var så bra :) Och det vill jag dela med mina läsare. Så kolla på filmen nu om ni känner för det. Och så tycker jag ni ska skriva en liten kommentar om vad ni tyckte om den. De tycker jag verkligen, haha.

Jag hoppas att alla får en bra vecka! Själv har man ju inte så jättemycket att göra just nu, när man både har slutat rida och med voltigen. Allt har sin tid. Jag ska komma på någon ny vettig sak att göra. Funderar på fotbollsproffs, boxare eller kanske bodybilder? Framtiden är ovis, men jag har alla möjligeter i världen :)





Puss till er ALLA!


att skaffa en header med bild...

Gud, vad glad jag blir! Tänk att det finns så snälla människor som hjälper till.
Jag frågade en tjej hur man skaffar en header med bild, och på bara några minuter har hon gjort ett inlägg på sin blogg hur man skaffar en header med bild.
Det minsta hon är värd är lite creds till hennes blogg, jag blev verkligen jätteglad för hennes hjälp så här är en länk till henne:

http://edinavoloder.blogg.se/

Ska även lägga till hennes blogg bland mina länkar.




Tack!




Ska försöka fixa en headerbild imorgon..för nu har jag suttit framför datorn i fleeera timma. Inte bra, inte bra.


The guru dance


Hihi från filmen "The Guru"

Gudstjänst

Söndag.
Just nu betyder söndagar gudstjänst klockan 11 på morgonen för mig. Vi konfimander måste gå på minst fyra gudtjänster under våren. Ibland kan gudstjänster vara väldigt tråkiga.. Men idag tycker jag gudstjänsten var okej. Jag satt och dagdrömde och var i min egen lilla värld nästan hela tiden. Minuterna som brukar släpa sig fram (väldigt, väldigt långsamt i slowmotion) gick ganska (eller iallafall nästan) snabbt.
Ganska långt bak i kyrkan satt en äcklig gubbe. Han släppte ut en ljudlig rap (utan några försök att hindra den) och det var ju trevligt för oss andra. Inte. Folket i kyrkan vände sig om lite diskret och tittade på honom, och Vickan gav mig en blick som sa "Hörde du också det där?!". Sen var jag tvungen att dölja ansiktet för att inte brista ut i skratt. Äckel gube! Snöt sig högt gjorde han någon gång också tror jag.
En annan "rolig" grej som hände var också att Ronja tappade byxorna längst fram i kyrkan och alla skrattade. Nae, det hände faktiskt egentligen inte, jag skojade bara! Men det skulle ju varit lite kul..... Hehe.

Vad ska man göra idag då? Hm. Har inga planer lagda, men hade tänkt att ringa någon rolig efter att jag hade ätit. Men känner mig inte speciellt hungrig just nu, även om klockan börjar bli lite för sent för att äta lunch. Det där om att jag inte är hungrig kan ju bero på att jag fikade med mamma och Fia nyss. He, he...

Oj, oj! Kissnödig. Måste springa till toan nu. Skriver igen senare. Puss


Bra video!



Här kommer en liten video av Katy Perry. Tycker den är bra plus att jag ville prova att lägga in en video från Youtube eftersom jag precis har lärt mig det :)

Vickan och Lollis


Utanför toaletten trivdes Viktoria och Lollo bra, som ni ser ;)

Jag och Lollis



Dom här snygga mössorna hittade vi på stan. Vad tycks?

Bilder från stan


Lördag

Idag har det varit lördagsmys på stan med Ronja, Viktoria och Louise (, ni kan kolla in lollos blogg som nu finns på länkar!). Här är våra inköpslistor:

Viktoria♥                           Louise♥                              Ronja♥                               Hanna♥

Kjol, Vero Moda             Tunika, Gina Tricot        Tröja, Gina Tricot          Mjukisbyxor, Vero Moda
Klänning, Pepper          Trosor, Vero Moda         Legins, GinaTricot
Blus, H&M                                                                  Linne, Gina Tricot
Tunika, Gina Tricot       

Efter att ha tittat i alla affärer åkte vi hem. Alla fyra kom till Ronja place lite senare och vi spelade spel. Sen var det hem och äta och nu har jag fixat med bloggen ett bra tag. Som ni säkert redan har sett har jag lyckats med att skaffa en klocka! Väldigt glad är jag över den skönheten!
Grisar är bäst - ingen protest!

Nu ska jag gå in och läsa lite i min egen favoritblogg - Designa din egen blogg! Har skaffat en länk till den bloggen också, så om du också vill läsa den är det bara att looka på "Länkar"

Hoppas alla får en mysig lördagskväll.. ojusste! Ska ladda upp lite bilder från stan också!
Ha det bra

http://www.designadinblogg.se


Vilse?

Vilse i bloggträsket mina (ca) tre läsare? Va inte det - hjälpen finns nära. Va inne på en jättejättejättejättejättebra blogg nyss. Många tack till mannen som har skapat den bloggen. Han har slätat ut varenda litet frågetecken en bloggare har! (Inte för att jag kallar mig själv för bloggare!!!!!! Men ändå)


Let's dance!

Hej alla glada! Härligt, för nu är det äntligen fredag :)
Just nu sitter jag och ser på Let's dance. Det är kul dä´. Vi får se vem som åker ut den här veckan lite senare. Man brukar ju bestämma sig för att heja på någon, men jag har inte riktigt valt vem än. Vi får väl se nästa vecka, kanske, om jag har valt någon då...
 


Idag hade vi gymnastik sista timmen i skolan. Vi övade lite på boxning i par. Jag och vickan tillsammans, såklart! :) Nu ska ni få höra (eller kanske läsa?) något som ni inte visste! 

Vad får man om man lägger ihop boxning med dans? Macarena med mitsar och boxningshandskar! För det är precis vad vi gjorde idag! Haha. Väldigt underhållande! Det som är lite svårt (om man har boxningshandskar) är när man ska klappa händerna i slutet innan man börjar om igen, men det går. Det här är verkligen något jag rekomenderar att ni provar hemma. Bjud in några goda vänner på med mittsarna, sätt på stereon och släpp loss.
Det här är något du inte får missa!

Vet du inte vad Macarena-dansen är för något? Spana in mina länkar och tryck på "Macarena" så får du ett smakprov av dansen ;)

Puss

Zzzz...

Herregud, jag är helt slut! Jag somnade rätt sent igår, vilket kan vara orsaken. Just nu sitter jag framför datorn och slöar. Zzz... Har precis pratat lite med Louise på MSN, men "tv'n kallade på henne" så hon loggade ut. Ibland är det skönt att bara ta de lungt, men måste pluuga spanska snart. Vi ska muntligt berätta för Elisabeth om vårt rum, och vart vi har våra möbler imorgon. Zzzzzz.....


Det var rätt lungt i skolan idag. Vi hade teknik, och det tycker jag är kul. Just nu har vi som uppgift att bygga något (typ en bil) av 2 gummisnoddar, en (tom) toalettrulle, tejp, kartong och 30 cm ståltråd. Denna något (typ bil eller vad de nu blir) ska kunna flytta sig 3 meter(!!!) utan någon hjälp från något annat. Gummisnoddarna ska alltså vara ngt slags motor, men hur? Jag har haft två "smarta" idéer under de här tre lektonerna vi har jobbat, men de har spruckit båda två eftersom de inte har funkat....... 
OM NÅGON HAR EN IDÈ - SKRIV TILL MIG ♥


090121

Hejhejhejhej!

Dagens uppdrag: Hjälpa lollo med hennes blogg!
Louise vill skaffa en "header" till hennes blogg, men hon vet inte hur man gör. Mitt Dagens uppdrag är a´tt ta redan på hur man gör... Om någon vet får den gärna skriva till mig :)

Dagens citat: "Misshandel löser alla problem" Citerat av Ronja Fredriksson på syslöjden
Haha! Ronjas symaskin krånglade och då började hon slå på den (?!). Efter det så funkade den tydligen och därav kom citatet.
Här är ett annat citat från ronja: "Asså alla är typ sär idag - Det känns som att säravdelningen har kommit upp hit och tagit över eller något!"



Jag blev lite rädd för Jessica idag. Hon liksom.. skadade mig hela tiden. Hon stack in sina fingrar i mitt öga och misshandlade min mage ( ,jag har träningsverk efter gymmet igår!). Sen när jag sa åt henne att hålla sig på avstånd blev hon arg och jagade mig som någon galen mördarmaskin genom klassrummet! Jag hoppas att du inte läser det här Jessie... Och Om du gör de - Ta inte med ett basebollslagträ till skolan eller något imorgon! Jag är för ung för att dö.....haha.

090120

Hej!

Idag har jag testat något nytt! Det var faktiskt ganska kul och det känns i kroppen nu, hihi. Det jag testade var att gymma i Vilbergens centrum. Nej, jag har inte varit på ett gym och tränat förut. Eller... inte vad jag vet iallafall. Det kändes lite pinsamt att var "nybörjare", för varje gång jag skulle prova en ny maskin var jag tvungen att fråga Viktoria hur man gjorde. Det var också lite andra personer som kom fram till mig och berättade hur man skulle göra. "Börja gå på bandet först, och sen trycker du på start." eller "Jag brukar göra på ett annat sett när jag tränar på den här maskinen". Men jag tycker inte att det är mitt fel att vi inte har "Gymandvändarutblidning" i skolan! Jag undrar om det skulle vara kul, vem vet lixom? Inte jag iallafall..

Välkommen till min nya blogg!

Åhh! Vad arg jag blir. Precis när jag har skivit klart mitt första blogginlägg så duker error fram i rutan och allt försvinner! Väldigt trevligt.. haha Jag ska ta och skriva om nu, så det blir ungefär som jag hade tänkt från början hoppas jag.


Jahopp, då har jag också skapat en blogg! Ett stort grattis till Louise, som har lyckats övertala mig till detta. Det första jag tänkte på innan jag skapade bloggen var "Vad ska jag skiva om?". Hm, modeblogg? Det skulle nog inte vara så kul, eftersom jag inte är superduperjätteintreserad av mode. Plus att det redan finns ungefär 73 miljoner modebloggar. Om jag ska vara ärlig hade jag inte tänkt att ta det här så jätteseriöst. Jag ska helt enkelt ta och skriva om de som ploppar upp i min lilla (ehm, STORA!) hjärna. :)

Puss puss puss puss

RSS 2.0